Milošević: Dobro je nekad pobediti...

Autor:

Sport

30.06.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević šaljivo je prokomentarisao trijumf Partizana protiv Zvijezde 09 2:0 u Ugljeviku.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

S obzirom na startni poraz od Budućnosti u Užicu od pre nekoliko dana, Milošević je istakao da je pobeda na ovom meču važna iz psiholoških razloga.

- Meni je bilo bitno da dobro istrče utakmicu. Videli ste, teške noge, teško je i vreme, ali dobro. Oni su odradili trening, dobro je i pobediti ponekad čisto psihološki. Zadovoljan sam. Najbitnije je da smo danas odradili dobar trening, Zvijezda je s druge strane dala maksimum, i oni su u procesu stvaranja i najbitnije je dobro se spremiti. Rano je govoriti o nekom timu i taktici i takvim stvarima i kod nas i kod njih - rekao je Milošević.

Partizan se u utorak seli u Sloveniju, tačnije u mariborsko Pohorje, gde će nastaviti sa radom i  odigrati još četiri utakmice. 

Rivali crno-belih će biti Rogoška (3. jul), Olimpija (6.jul), Bordo (10. jul) i Pakši (13. jul)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading