Istorija u Vranju: Dinamo dobija novi, moderan stadion po evropskim standardima!

Autor:

Sport

04.07.2019

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dinamo iz Vranja dobija novi stadion. To je klub sa Juga Srbije objavio u zvaničnom saopštenju, uz napomenu da je u pitanju plod uspešne saradnje Vlade Republike Srbije, grada Vranja i Fudbalskog saveza Srbije.

Vranjanci su prošle sezone ispali u niži rang takmičenja, ali u ovom klubu očigledno postoje velike ambicije se u najskorijem vremenskom periodu vrati u superligaški karavan.

- Veliko nam je zadovoljstvo da obavestimo fudbalsku i sportsku javnost da ce Dinamo iz Vranja dobiti novi stadion. To je danas vranjanskom prvoligasu zvanično potvrđeno na sastanku u zgradi Gradske uprave Vranja na kojem su bili gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, drzavni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović, predsednik Dinama Dragan Antić uz uvažene goste iz FS Srbije, predsednika Slavišu Kokezu i potpredsednika Nenada Bjekovića. Početak radova predviđen je za kraj ove godine. Stadion će imati kapacitet od 8.000 mesta uz neophodne standarde Uefa za ovu vrstu objekta što znači da će i u ovom delu Srbije u bliskoj budućnosti moći da se igraju i organizuju evropske utakmice. Grad Vranje i Dinamo su posebno zahvalni Ministarstvu privrede i FS Srbije na pomoći i značajnom delu sredstava koje ce odvojiti za ovaj projekat koji će biti od velikog značaja za fudbal na jugu Srbije i dodatni motiv za Dinamo da povrati status Superligasa. Posetu Vranju Kokeza i Bjeković su iskoristili i da obiđu postojeći stadion Dinama, kao i lokaciju gde će se graditi novi objekat - poručili su Vranjanci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading