Fenerbahče za Pavkova spremio 4.000.000 evra

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije uspeo da se dogovori sa Kinezima, ali bi napadač Crvene zvezde Milan Pavkov ovog leta ipak mogao da završi u Aziji. I to u delu Istanbula koji se proteže po tom kontinentu. Naime, za usluge snažnog golgetera zainteresovan je turski velikan Fenerbahče, koji je, prema pisanju tamošnjih medija, spremio 4.000.000 evra za obeštećenje. Fener je krenuo u rekonstrukciju tima posle sezone za zaborav, a prioritet je centarfor-razbijač.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

Kako su propali pregovori sa napadačem srpske reprezentacije Aleksandrom Mitrovićem, a Rizespor za Albanca Vedata Murićija traži previsokih 6.000.000 evra, Fener se okrenuo Pavkovu, kao jeftinijoj opciji. Za Pavkova je navodno zainteresovan i Bašakšehir, asistent sportskog direktora tog kluba Stjepan Tomas zalaže se da konkurenciju u špicu zaoštri baš fudbaler Crvene zvezde.

Ako pojača Fener, momku iz Begeča neće biti teško da se prilagodi novom klubu s obzirom na to da će ga na stadionu "Šukru Saračoglu" najverovatnije dočekati dvojica srpskih reprezentativaca Aleksandar Kolarov i Ljubomir Fejsa. Takvi su bar planovi turskog kluba, a ostaje da se vidi da li će biti realizovani u narednom periodu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading