Grizmanov manevar za izbegavanje suspenzije i kazne

Autor:

Sport

07.07.2019

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antoan Grizman se neće pojaviti na početku priprema Atletika i neće ući u autobus za Segoviju.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman


Spekulisalo se da će taj potez skupo koštati Francuza, prema pravilniku, prva kazna bi bila 80 000 evra, plus petodnevna suspenzija, a ako ne bi u narednih par dana stigao u kamp, to bi ga koštalo dodatnih 200 000 evra, plus postupak, odnosno iznošenje čitavog slučaja pred disciplinsku komisiju španskog saveza.

Sam Grizman nema nikakve argumente da izbegne pripreme, on jasno želi da ostane kod kuće, kako ne bi trpeo uvrede navijača na okupljanju, ali i treninzima.

Izgleda da je u poslednji čas našao rešenje.


Obavestio je sedam dana pošto je klauzula pala sa 200 na 120 miliona evra da će sam platiti klauzulu i biti slobodan da se preseli u Barselonu.

Njegovi advokati su zvanično o tome obavestili Atletiko, danas ne može da uplati novac, ali Atletiko i ne može da ga kazni, pa je ovo pravni manevar.

Prema propisima ima dva ili tri dana da otkupi svoju slobodu, i što je najvažnije izbegne povratak u klub dok zvanično ne potpiše za Barselonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading