GOTOVO: MITROVIĆ POTPISAO!

Autor:

Sport

07.07.2019

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović ostaje u Fulamu!

Aleksandar Mitrović

To je klub sa ''Krejven Kotidža'' i zvanično potvrdio, pošto je popularni Mitar stavio potpis na novi ugovor sa Fulamom.

On je imao sjajne brojke sa Fulamom na početku prošle Premijer lige, međutim klub ipak nije izdržao trku sa najboljima te je završio na devetnaestoj poziciji sa najviše primljenih golova.

Mnogi su zato očekivali njegov odlazak ovog leta, pominjala se i Kina, ali Mitrović je prihvatio ponudu da ostane i pokuša da pomogne klubu da se ekspresno vrati u Premijer ligu.

Kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, novi Mitrovićev ugovor sa Fulamom važiće do juna 2024. godine.

- Osećam se sjajno. Stvarno sam srećan i radujem se sledećoj sezoni. Bilo je mnogo zainteresovanih klubova, ali sam na kraju odlučio da ostanem. Moja deca, moja supruga, moja porodica i ja, svi smo srećni ovde. Ovo je moj dom i zaista sam srećan zbog potpisivanja novog ugovora.
Osećam se motivisano, svakog jutra kada dođem na trening ja sam srećan. Ovde sam našao svoju sreću i strast - poručio je Mitrović posle potpisivanja ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading