FILIP KOSTIĆ NEMA DILEMU: BIĆE LUDNICA U SRPSKOM BEČU!

Autor:

Sport

08.09.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije imaće 6. oktobra u Beču prvu meč loptu za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji, a ofanzivni vezista "orlova" Filip Kostić očekuje ludnicu u Austriji jer se najavljuje invazija srpskih navijača na stadion "Ernst Hapel"!

RepublikaFoto: Starsport
Pravo slavlje tek čeka "Orlove"

Zna to i fudbaler Hamburga koji tvrdi da ne može da stigne da odgovori na sve zahteve prijatelja koji mu već sada traže ulaznice za duel koji bi i matematički lansirao izabranike Slavoljuba Muslina ka Mundijalu.

- Mnogo prijatelja i ljudi me zvalo iz Austrije, Nemačke, okolnih zemalja. Svi traže kartu za taj meč, najavljuju da će dolaziti puni autobusi. Bilo bi lepo da sve završimo tamo. Blizu smo plasmana, nikad nismo bili bliži. Nadam se pobedi u Austriji, pa da pravimo žurku sa našim navijačima na Marakani - rekao je Kostić za Srpski telegraf.

On je dodao da se mnogo potrošio u borbi sa irskim fudbalerima i da pokušava da se spremi za večerašnji duel Bundeslige protiv Lajpciga.

- Moram da kažem da sam dobio mnogo udaraca protiv Irske. Pitali su me u klubu da li ću stići da se oporavim za Lajpcig. Sve me boli. Udarali su i tukli. Bilo je jako teško. Tamo se ni Brazil ne bi naigrao fudbala, pitanje je da li bi pobedili tamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading