Tošić razočaran: Ja sam žrtva...

Autor: Sportski žurnal

Sport

10.07.2019

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić je golom protiv Čongćina, drugim u sezoni, poveo Gvangžou R&F ka pobedi (4:2), ali Srbin je priznao da nije zadovoljan u timu koji sa klupe vodi srpski stručnjak Dragan Stojković Piksi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Duško Tošić

- Šta bi bilo da više igram… Defanzivac sam, pa sam žrtva pravila. U protokolu mogu da budu četiri stranca. Utakmicu moraju da počnu dvojica igrača do 21 godine i najviše tri stranca, s tim da četvrti može da zameni jedino stranca. U takvim okolnostima trener prednost daju napadačima, pa mi defanzivci čekamo na red- rekao je Tošić za Sportski žurnal, koji je odigrao samo šest utakmica ove sezone.

Onda je nastavio u istom tonu.

- Naravno da je lakše i bolje imati seriju utakmica "u nogama". Lično baš i nisam navikao da više sedim na klupi, ali šta da se radi. I to je deo posla. Važno je uraditi posao kad trener to traži- rekao je Tošić.

Defanzivac se nada da će njegova ekipa biti u gornjem delu tabele.

- Očekujemo da ćemo se boriti za plasman oko petog ili šestog mesta. To je najviše što možemo. Najbogatijih pet klubova su nedodirljivi. Oni će između sebe da odrede poredak. Ostali se tu malo šta pitaju- zaključio je Tošić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miodrag

10.07.2019 19:06

Ja pomislio da je Jelenina zrtva, a on se oseca zrtvom sto je rezerva u timu.