UPRAVA PARTIZANA POJEDE 1.600.000E GODIŠNJE!

Autor:

Sport

11.07.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić izjavio je da je dug crno-belih 20 miliona evra, odgovarajući tako na optužbe i saznanja medija da je kanal kluba iz Humske gotovo duplo dublji (prema podacima do kojih je došao Srpski telegraf, dug je oko 40.000.000 evra). Međutim, čelnik "parnog valjka" tako je, verovatno i nesvesno, otkrio istinu, koja zvuči bolno: aktuelna uprava Partizana godišnje pojede 1,6 miliona evra!

RepublikaFoto: Starsport
Vazura, Vuletić i Vučelić

Ljudi koji sada vode klub u Humsku su došli decembra 2014, kada ih je kao eksponent predstavljao tadašnji predsednik Zoran Popović. Tada su objavili da je dug 12 miliona evra.

NIJE KATASTROFA

Prostom računicom dođe se do toga da je za manje od pet godina (ako je verovati Vuletićevim rečima) porastao za devet miliona evra, odnosno prosečno se uvećavao za 1,6 miliona godišnje.

- Stanje u Partizanu nije katastrofalno, kako to tvrde neke "legende kluba", niti prevazilazi 40 miliona evra. Dug Partizana je barem upola niži. To je nešto iza čega stojim odgovorno. Kada govorimo o dugovima, taj dug od 20 miliona evra je jedinstveni dug. Nemamo kategorije koje ne poznaje ekonomija, koje ne poznaju finansije. Nemamo nikakve duhove koji lebde nad stadionom i kasperske kategorije unutar dugova - izjavio je Vuletić na pripremama tima u Sloveniji.

BEZ OBEŠTEĆENJA

RepublikaFoto: fkpartizan
Fudbaleri Partizana

Sa njegovim mišljenjem ne slaže se bivši predsednik kluba Dragan Đurić, koji u kratkoj izjavi za Srpski telegraf poručuje da su dugovanja Partizana znatno veća.

- Prema mojim informacijama, dug je sada bliži cifri od 50 miliona evra. Ali nemam ja potrebu da komentarišem uopšte takve ljude, koji su u stanju da izjave da je sve suprotno. Zaboravili ste i vi novinari da je dug bio od osam do devet miliona kada sam ja otišao. Neka je bio i 12 miliona, kao što ovi sad kažu, ali oni su sedam dana po dolasku u klub dobili četiri miliona evra od transfera Petra Škuletića. Imali su na raspolaganju ceo tim, a 18 igrača je otišlo bez obeštećenja - izjavio je Đurić.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić i ostali članovi uprave crno-belih do zaključenja broja nisu bili dostupni za komentar na ovu temu.

Marković oprostio 50.000 evra Partizanu

Novi štoper Olimpijakosa Svetozar Marković po dolasku u Pirej odrekao se svih novčanih sredstava koje mu je Partizan dugovao, a koja iznose 50.000 evra.

- U Partizan sam došao pre tačno osam godina. Pamtim ih samo po lepim uspomenama jer sam u Beogradu i Partizanu stekao najbolje drugove, sa kojima sam prošao do sada najvažnije trenutke u karijeri i sa kojima se i danas družim - rekao je Marković na predstavljanju u Grčkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading