Nek se plaši Molde: Atomski fudbal "Veselinovićevih beba" na Banovom brdu, Čuka na pragu drugog kola!

Autor:

Sport

11.07.2019

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čukaričkog savladali su jermenski Banants rezultatom 3:0 u prvom meču, prvog kola kvalifikacija za Ligu evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Radost fudbalera Čukaričkog nakon prvog pogotka

Ekipa sa Banovog brda pokazala je zašto je pre utakmice bila favorit protiv trećeplasiranog tima jermenskog prvenstva i zasluženo slavila golovima Slobodana Tedića u 42. i 92. minutu i  Stefana Kovača u 80. minutu. 

Srpski predstavnik je odigrao jednu fantastičnu utakmicu i sigurno je selektor Tumbaković iz lože stadiona na Banovom brdu imao šta da vidi.

Prva ozbiljna pretnja fudbalera Čukaričkog dogodila se u 22. minutu kada je Milutin Vidosavljević pogodio stativu. Dvadesetak minuta kasnije, domaćin dolazi do gola, u ulozi asistenta našao se Luka Stojanović, a strelac je bio mladi Slobodan Tedić.

Brđani do drugog gola dolaze posle centaršuta Veljka Birmančevića i odličnog udarca glavom veziste Stefana Kovača u osamdesetom minutu utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Slobodan Tedić

Nakon jednog prekršaja nad Bogosavcem u osamdeset i petom minutu, usledila je velika gužva i gurkanje, ali ozbiljnijih čarki nije bilo. Ipak, glavni sudija Kristijanson pokazao je žute kartone trojici fudbalera. Sa jedne strane požuteo je Bogosavac, a sa druge Kpodo i Voskanjan.

Konačan rezultat svojim drugim pogotkom na utakmci postavio je mladi Slobodan Tedić u nadoknadi drugog poluvremena posle sjajne solo akcije doskorašnjeg fudbalera Partizana, Veljka Birmančevića.

Velikog iznenađenja na ovoj utakmici nije bilo, a Čuki ostaje da za sedam dana u Jerevanu samo potvrdi plasman u drugo kolo kvalifikacija gde ih najverovatnije čeka Molde. Norveška ekipa je slavila sa 7:1 protiv KR Rejkjavika, pa je revanš na Islandu samo formalnost.

RepublikaFoto: Starsport
Odlična partija.. Slobodan Tedić sa saigračima

Čukarički: Belić – Bogosavac, Puškarić, Šapić, Ćirković – Docić, Kovač, Luković(od 53. Birmančević), Stojanović(od 71. A.Đorđević), Vidosavljević(od 81. Nikčević)  – Tedić.

Banants: Ajrapetjan – Ajvazjan, Kpodo, Voskanjan, Petrosjan – Dašjan(od 72. Hakobijan), Kamara, Bareghamjan – Stanojević, Glišić(od 87.Siniavski) , Kobzar(od 68.Melkonjan).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading