Nejmar nije došao na trening, "sveci" odmah reagovali!

Autor:

Sport

12.07.2019

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Pari Sen Žermena, Nejmar, moraće da se oprosti od julskog bonusa zbog toga što je propustio trening, a da se prethodno o tome sa odgovornima nije dogovorio.

Nejmar

"Sveci" su odlučili da kazne Brazilca tako što mu neće isplatiti 375.000 evra, koje je on u julu trebalo da dobije na račun bonusa zbog uzornog ponašanja, izvestio je portal "Transfermarkt.de" pozivajući se na informacije sa platforme "Football Leaks".

Takozvani "Benimm-Bonus" deo je ugovora svih igrača pariskog kluba, čak i omladinaca. U Francuskoj je običaj da igrači budu dodatno plaćeni zbog uzornog ponašanja. Praksa je takva najviše zbog činjenice što zakon zabranjuje kaznene odbitke od osnovne zarade.

Bonus koji nekom od igrača bude uskraćen, kao što je to sada slučaj sa Nejmarom, obično bude prosleđen nekoj dobrotvornoj organizaciji.

Brazilski 27-godišnji napadač trebalo je da se, poput svojih kolega, pojavi u ponedeljak na treningu u Parizu. Bez obzira na to, on je ostao u domovini, a u izveštaju PSŽ navodi se da je to učinio bez prethodne konsultacije sa bilo kim iz klupske uprave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.