Suma pogodio, Partizan remizirao u generalnoj probi!

Autor:

Sport

13.07.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 2:2 sa mađarskim Pakšijem u generalnoj probi pred start nove sezone.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Sejduba Suma

Crno-beli su posle poluvremena gubili sa 2:0, pa na kraju mogu da budu zadovoljni rezultatom na natopljenom terenu u Sloveniji.

Milošević je napravio četiri izmene u sastavu u odnosu na meč sa Bordoom (Dinga štoper umesto Ostojića, Lutovac krilo umesto Tošića i Ožegović umesto Sadika u napadu).

Partizan je imao inicijativu od samog početka utakmice, ali nije uspeo da stvorio nijednu ozbiljniju priliku. Uz to uslovi za igru su bili katastrofalni, pa se lopta na sredini terena nekoliko puta zaustavljala u vodi.

Pakši je sa druge strane čekao na kontra napade i grešku crno-belih. Upravo se to i desilo u 27. minutu kada je Pap nadvisio odbranu Partizana posle kornera i savladao istrčalog Stojkovića. Boden je u završnici prvog dela igra krunisao sjajan kontra atak svog tima i lošu postavku Partizanove odbrane, pa je mađarski tim koji predvodi Tomislav Sivić na poluvremenu vodio sa 2:0.

Crno-beli su zaigrali dosta bolje u nastavku. Rezervista Sadik je uposlio Sumu, a ovaj se lepo izborio za poziciju i preciznim udarcem savladao nemoćnog golmana Pakšija.  Činilo se tad da bi na krilima pogotka, a posebno koristeći brzinu Nigerijca mogli do izjednačenja.

U međuvremenu su imali šanse Ivanović i Sadik, odbrana predvđena Ostojićem i Vujačićem ostavila znatno povoljniji utisak, opet su crno-beli mirno gradili akcije i samo se čekalo izjednačenje. Moglo je da stigne preko mladog Lazara Pavlovića ili novajlije Periše Pešukića (stativa) ili Sadika, međutim, u spasioca Partizana, opet je, baš kao pre dva meseca u finalu na Marakani, izrastao Bojan Ostojić, iskoristio odbitak u kaznenom prostoru i pogodio za, ipak, pravednih 2:2, iako je u nadoknadi Kelemen sa 30-ak metara tukao u – prečku!?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading