U "skraćenom" meču Zvezda slavila golovima Ebilisia

Autor:

Sport

13.07.2019

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Zvezdaru 2:0 (1:0), u prijateljskoj utakmici u Beogradu koja se igrala dva puta po 30 minuta.

RepublikaFoto: Republika.rs
FK Crvena zvezda

Dvostruki strelac za crveno-bele bilo je zaboravljeno pojačanje od 600.000 evra iz kiparskog APOEL-a Lorenco Ebisilio.

Vladan Milojević je u subotu pružio šansu igračima koji nisu nastupili ili su imali manju minutažu na gostovanju Suduvi (0:0) u prvom meču sezone.

Na terenu su bila i dva poslednja pojačanja, napadač Tomane i bek Žander, kao i golman Vasiljević.

Napad Zvezde je predvodio Milan Pavkov, koji je na samom startu zapretio golu Zvezdare, da bi se sredinom prvog poluvremena prvi put okušao i Ebisilio.

Isti igrač je pokušao i iz slobodnog udarca sa oko 18 metara, ali je odbranio golman Mihajlović, dok je nekoliko intervencija imao i Vasiljević sa druge strane terena.

Već u prvom minutu drugog dela igre Crvena zvezda je povela. Ebisilio je zatresao mrežu snažnim udarcem sa preko 20 metara.

Uprkos jakom pljusku i grmljavini meč je nastavljen, da bi Zvezda duplirala vođstvo u 48. minutu (od 60). Nakon što je Krstović fauliran u šesnaestercu, Ebisilio je bio siguran sa bele tačke.

Usledio je odgovor Zvezdare, dva dobra napada gostiju, ali Gordić, koji je u međuvremenu zamenio Vasiljevića, dobro brani.

Utakmicu su sa tribina pratili i nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde Dušan Basta i Dragan Mrđa.

Zvezda u utorak dočekuje Suduvu od 20.45h, u revanšu prvog kola kvalifikacija za LŠ. U Litvaniji nije bilo golova, a bolji iz ovog meča će u drugom kolu na pobednika domeča između HJK Helsinkija i HB Torshavna.

Finci su pobedili 3:0 na svom terenu, pa bi revanš na Farskim ostrvima trebalo da bude formalnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading