Savo uveren: Miha će dobiti i ovu bitku!

Autor:

Sport

16.07.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana govorio je o svom prijatelju i bivšem saigrači Siniši Mihajloviću.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Popularni Miha je u subotu objavio da boluje od akutne leukemije. Njega sada čeka velika borba sa opakom bolešću, ali Milošević je uveren da će njegov drugar na kraju i iz ove bitke izaći sa podignutim rukama.

- Teško mi je da pričam o ovome zato što sam veoma blizak sa njim. Imamo poseban odnos, pored toga što smo igrali zajedno. Rečima ne mogu da opišem ono što se dogodilo, ali mogu reći da znam kakav karakter ima, znam da će pobediti. Čitavog života se borio, ratovi, tragedije i ostale poteškoće i preživeo je. Pozitivno razmišljam, mislim da će dobiti i ovu bitku - rekao je Milošević u izjavi za Omnisport.

Nekadašnji golgeter ima visoko mišljenje o Mihajloviću kao fudbaleru.

- Siniša je verovatno najbolji levonogi fudbaler u istoriji fudbala. Mnogi igrači su znali da izvode slobodne udarce, ali niko kao on. Nemoguće je objasniti šta je on sve mogao sa loptom. Ljudi moraju da gledaju video snimke da bi se uverili. Bila je privilegija biti na terenu sa njim. On nije samo sjajan fudbaler, već i izuzetna osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading