Zidan otkrio šta bi bio da nije postao fudbaler

Autor: tportal.hr

Sport

08.09.2017

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zinedin Zidan nakon briljantne igračke karijere još bolje je započeo trenersku, a u intervjuu za francuski "Bein Sports" priznao je da bi završio kao vozač dostavljačkog vozila da su stvari krenule nizbrdo...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Na sreću ljubitelja fudbala, Zidan nije postao vozač dostavnog vozila

Zidane je danas pojam rođenog pobednika. Čovek koji je poveo francusku fudbalsku reprezentaciju 1998. godine do prve titule svetskog prvaka uspeo je da kao trener Reala postane prvi koji je odbranio naslov u Ligi šampiona, potvrdivši da ništa nije lošiji strateg nego što je bio kao igrač.

Mesto Zinedinea sada je zacementirano u Realu, a ekipa igra odlično i ove sezone, no u intervjuu za francuski "Bein Sports" Zidan je priznao kakav bi njegov život bio da mu je propala sportska karijera.

- Gotovo sigurno bih bio vozač dostavnog vozila - tvrdi francuski stručnjak koji je ovom prilikom i zapretio Barceloni:

- Želim da ekipa igra dobro i da u njoj imam izvanredne igrače. Želim da što manje moramo da trčimo i što više čuvamo loptu, uključujući i u duelima protiv Barcelone - poručio je Zidan.

Zidan je takođe pohvalio svoje zvezde Benzemu i Sergija Ramosa, a Ronalda je proglasio "vanzemaljcem" koji sve što učini radi bolje od drugih...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading