Mitrović: MORAMO ZBOG SRBA NA MUNDIJAL!

Autor:

Sport

08.09.2017

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Njukasla i srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović još jednom se osvrnuo na veliku pobedu našeg tima u Dablinu i odlasku na Svetsko prvenstvo sledeće godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mitrović postiže golove za reprezentaciju, dok u Njukaslu greje klupu

- Bila je to neverovatna noć za srpski fudbal. Dobra utakmica za nas i moramo da ostanemo fokusirani i da to završimo na pravi način u narednih nekoliko utakmica. Igranje na Svetskom prvenstvu je velika stvar. Dugo se čeka na to i mislim da je za srpski narod vrlo važno da nas vide na Mundijalu. Ogromno dostignuće. Uradili smo to za srpski narod, za celu zemlju. Hoćemo da ih učinimo ponosnim i nadam se da smo to uradili. Sjajan je osećaj - rekao je Mitrović.

Za razliku od dresa sa nacionalnim grbom, Mitrović prolazi kroz težak period u Njukaslu. Nakon što je postigao pogodak u poslednjem takmičarskom susretu protiv Vest Hema, zaradio je i tri meča suspenzije zbog udaranja laktom Manuela Lancinija.

- Ovo je vrlo frustrirajuće za mene. Tu su pravila, ali nisam imao nameru da uradim ono zašta su me optužili. U utakmici čak nije bio ni faul. Ima tri, četiri ovakve situacije tokom svakog meča pa ne razumem to i bio sam veoma iznenađen - rekao je Mitrović, piše "Dejli Mejl". 

Srpski igrač je nakon meča pričao sa Lancijiem sasvim normalno. 

- Možda imate desetak takvih sudara sa odbrambenim igračem u utakmici. Nije čak ni faul, ni žuti karton, ali moram da prihvatim svoju kaznu. Ako kažem nešto više možda me kazne još strože. Nisam još pričao sa Rafom o tome, a nisam siguran šta će reći - kaže Mitrović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading