Tri dana pred početak prvenstva Srbije najdugovečniji trener naše lige se povukao!

Autor:

Sport

17.07.2019

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomalo iznenađujući, a kad se malo zagrebe ispod površine možda i logičan potez: Nenad Milovanović nije više šef stručnog štaba lučanske Mladosti.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Milovanović

Iskusni trener, najdugovečniji u aktuelnom sazivu Superlige, povukao se sa šefovskog mesta samo tri dana uoči početka nove sezone i duela njegovog tima sa Radnikom iz Surdulice. Doduše, ostaje u Dragačevu, samo na funkciji koordinatora omladinskih kategorija, dok je za glavnokomandujućeg prvog tima imenovan Goran Stanišić.

Reč je o čoveku koji je Milovanoviću predstavljao desnu ruku u proteklih pet godina, koliko mu je trajao treći mandat na klupi Mladosti.

 - Odlučio sam da prepustim vođenje tima kolegi Staniću. Tokom prethodnih pet godina, koliko sarađujemo, uverio sam se da će na željeni način voditi Mladost. Moj novi zadatk su mlađe kategorije Mladosti. Nekoliko sezona napredujemo u omladinskim rangovima, polaznici naše škole imaju veliki talenat - rekao je Sportskom žurnalu Nenad Milovanović koji je od 1. februara 2014. neprekidno na klupi Lučanaca i sve do danas akter 209 zvaničnih mečeva.

E, sad... Prethodna informacija bi imala obrise šokantne da se uveliko ne zna da je upravo Nenad Milovanović prvi kandidat za upražnjeno mesto selektora mlade reprezentacije, posle debakla Orlića na minulom EP i rastanka sa Goranom Đorovićem.

Da je ostao na klupi Mladosti, pitanje je kako bi čelnici FSS reagovali na dualnu poziciju i da li bi mu dozvolili da paralelno radi dva posla. Ovako, nova funkcija u Lučanima nije toliko zahtevna, ne traži svakodnevni angažman, očekuje se da popularni Neško ima dovoljno vremena za analizu kadrova za početak narednog kvalifikacionog ciklusa mlade selekcije Srbije. Već od septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix

17.07.2019 13:39

Nesko, crni Nesko, smrsaj! Smrsaj kako umes, kako znas, Crni Nesko,smrsaj, ne brukaj nas! Jedi trvu kao Nole,skini trbu sve do koze gole, ako hoces da te Srbi vole!