(VIDEO) Marakana je u trenutku proključala! Legendarni vođa "delija" poveo navijanje sa istoka!

Autor:

Sport

17.07.2019

07:36 >> 07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Suduvu u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona 2:1. Osim činjenice da su prošli u naredno kolo, gde ih čeka šampion Finske Helsinki, bilo je još situacija koje su učinile da ovo veče u Ljutice Bogdana bude čarobno.

RepublikaFoto: Starsport
Delije

Lepo julsko veče na stadionu Rajko Mitić, plasman u drugo kolo kvalifikacija za LŠ, 24.000 gledalaca, a sve je uzavrelo u trenutku kada je - gle čuda - u centar pažnje "upala" istočna, a ne severna tribina!

Naime, sredinom drugog poluvremena, navijanje sa istočne tribine poveo je legendarni vođa "delija", Vladimir Šavija! U trenutku kada je krenula pesma, Marakana je proključala i ceo stadion je bio na nogama i potvrdila se ona stara navijačka rečenica: "Kad Šavija zavija, ceo stadion navija..." 

Narednu utakmicu, crveno-beli igraju u subotu od 20 časova na stadionu Rajko Mitić. Protivnik na otvaranju prvenstva Srbije je Javor Ivanjica, povratnik iz Prve lige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading