Navijači Bolonje ispratili Mihu u bolnicu, a u Rimu neočekivan transparent ispred porodične kuće Mihajlovića!

Autor:

Sport

17.07.2019

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović krenuo je u bitku protiv leukemije, a poruke podrške stižu sa svih strana. Jedno je sigurno, niko ne sumnja u to da će Miha pobediti opaku bolest i potvrditi karakter kakav ga je krasio u igračkim danima, karakter kakav pokazuje i kao trener.

Siniša Mihajlović

Upravo je kao trener Bolonju digao iz pepela, navijači ga obožavaju, pa su ga u velikom broju i ispratili na lečenje, uz skandiranja motivacionih poruka podrške.

Njegov automobil skoro da nije mogao da prođe od navijača, a lep gest napravili su i fanovi iz Rima, koji su ispred njegove kuće u prestonici Italije podigli transparent: Siniša, pobedi u najvažnijoj borbi!

Mihajlović će od početka morati da bude podvrgnut agresivnoj terapiji, koja podrazumeva hemoterapiju i radioterapiju. Tek posle nekoliko nedelja daće prve procene, ali doktori kažu da je u pitanju dugotrajno i komplikovano lečenje i da je neozbiljno davati bilo kakve komentare.

Od prvog dana Mihajlovića prati doktor Mikele Kavo, jedan od vodećih italijanskih stručnjaka i direktor Odeljenja za hematologiju Instituta "Santa Orsolo" u Bolonji. Prva faza lečenja trajaće tri nedelje, a naš proslavljeni fudbaler će sve vreme biti pod direktnim nadzorom profesora Kava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading