(VIDEO) Bolonja u transu! Puna hala dočekala Tea, kapiten Srbije objasnio zbog čega je izabrao Virtus!

Autor:

Sport

17.07.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Teodosić je ogromna zvezda! U Italiji vlada velika euforija, a na zvaničnom predstavljanju u Virtusu, dvorana je bila gotovo puna!

Teo je objasnio zašto ceni Virtus.

- Prvo finale F4 koje sam gledao je bilo ono koje je Kinder igrao, sećam se da su dominirali ovde Danilović, Nesterović, Jarić, Đinobili, da ne nabrajam. Ima toliko toga što je ovaj klub ostvario i to mi je motivacija da i ja napravim nešto veliko - rekao je Teodosić.

On se osvrnuo i na ambicije ali i kako se odlučio za ovaj klub.

- Znam i da je cilj povratak u Evroligu, stvaranje nove istorije. Želja mi je da doprinesem tome, cenim organizaciju kluba. Pregovarali smo od februara, ali me je Virtus ubedio projektom. Razgovarao sam i sa Danilovićem, rekao mi je da je Bolonja sjajna za život. Hoću da vratim Virtus u vrh, verujem da ćemo proslaviti mnoge uspehe. Saša Đorđević je sa mnom razgovarao nekoliko sati, ali mi nije trebalo mnogo da odlučim.

Novinare je zanimalo i koliko je spreman.

- Dobro pitanje! Radio sam celo leto, spreman sam i nema nikakvih problema sa povredama, već u četvrtak me čeka okupljanje reprezentacije Srbije - objasnio je Teodosić.

Dok je pričao čula se pesma navijača, kao i novi stihovi posvećeni baš njemu. Teo će nositi dres Virtusa sa brojem 44!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading