Mihajlović otkrio kako je reagovao kada je saznao da ima leukemiju!

Autor:

Sport

18.07.2019

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je saznao da mora da se bori sa opakom bolešću leukemijom, Siniša Mihajlović nije pao u depresiju, nije očajavao, odmah je krenuo u borbu...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Siniša je bio beskompromisan borac na terenu, tako je i u životu. Kako je sam rekao kada je otkrio da ima leukemiju, za sve u životu je morao da se bori, a tako će biti i ovog puta. I- pobediće.

U subotu je objavio svetu strašne vesti, već u ponedeljak je bio u bolnici na terapijama. Srpski trener je u svom stilu otkrio kako je reagovao kada je saznao strašne vesti:

- Kako sam reagovao kad su mi rekli od čega sam bolestan? Najpre nisam mogao da poverujem. Pomislio sam da je neka zajebancija - kazao je za Žurnal trener Bolonje. 

 

Siniša Mihajlović

Sinišu prvo čekaju detaljne analize, koje će precizno utvrditi u kakvom je pacijent stanju. Potom terapije koje će trajati nedeljama sa kraćim pauzama tokom kojih će biti procenjivano kako organizam reaguje. U najboljem scenariju, Mihajlović bi ponovo na terenu mogao da bude kroz tri meseca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading