HAOS NA MARAKANI ZBOG KARATA ZA LE: BEŽANIJA IZ ŠKOLE ZBOG ZVEZDE!

Autor: Sofija Marjanović

Sport

08.09.2017

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marakana okupirana od rane zore! Petak 11 časova bio je termin kada je svim zvezdašima dato zeleno svetlo da kupe pakete ulaznica za grupnu fazu Lige Evrope, a red se mnogo pre početka formirao od blagajne u Ljutice Bogdana pa sve do prostorija Sportskog društva.

RepublikaFoto: ST/S.MARJANOVIĆ
Dragoceno parče papira za "Delije"

Iako je prodaja brzo išla, kako je vreme prolazilo, bilo je sve više ljudi. Na kraju vidno raspoložene rulje naišli smo i na plavokosu Tijanu (26), koja otkad zna za sebe ide da bodri Zvezdu.

ČEKALI BI DANIMA

- Nije mi prvi put da ću ići na evropske mečeve, ali sam uzbuđena kao da jeste. Iz kuće nosim ljubav prema Zvezdi i ne bi me sprečilo ništa da satima i danima čekam na ulaznice - otkrila nam je Tijana, koja će crveno-bele bodriti sa društvom.

Karte su mogle da se kupe od srede preko interneta, ali nekima je veće zadovoljstvo da se druže u redu s ljudima koji vole iste boje. Takođe, od prevelike navale, sajt nije bio u funkciji, pa je moralo da se čeka i u "digitalnom redu", a preko interneta je već prodato najmanje 15.000 karata!

- Došao sam iz Požarevca, srećom lepo je vreme, ali mi za Zvezdu nije ništa teško. Dolazim i na Superligu. Bežao sam i iz škole i od kuće zbog voljenog kluba. Uvek mi je lep doživljaj, prošetam do Beograda, družim se i bodrim crveno-bele, a od šeste godine dolazim - siguran je 19-godišnji Jovan Jovanović, a nadovezuje se njegova tri godine starija drugarica Aleksandra Vidojević.

ARSENAL BEZ ŠANSE

- Isto pratim Zvezdu odmalena. Sigurna sam da ni Arsenal nema šanse pred punom Marakanom.

Dok su mlađi navijači pevali i pili pivo u fantastičnoj atmosferi, i oni malo stariji navijači su okupirali blagajnu i ćaskali.

- Ja sam iz Beograda, pa nisam morao često da bežim iz škole i sa posla zbog Zvezde, ali dešavalo se i to. Od šeste godine dolazim i siguran sam u sve tri pobede kod kuće - optimističan je 53-godišnji Mile.

CENE PAKETA ZA LE

Sever i jug - 3.450

Istok - 6.600

Zapad -7.500

KARTE ZA BATE

sever i jug 1.200

Istok 2.500

Zapad 3.000

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading