"Klop je ŽIVOTINJA"

Autor:

Sport

18.07.2019

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Borusije Dortmund Marko Rojs pun je reči hvale za svog nekadašnjeg trenera Jirgena Klopa, koji od 2015. godine vodi Liverpul.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

- Oh bože, Jirgen je bio takva životinja, lik kojeg inače viđate samo na TV-u. Prilično je impresivno kada je on ispred vas – njegova aura, agresivnost koju emituje i samim govorom, to koliko je veliki… Čak i način na koji govori, to je retkost u poslu, kao da začara sagovornika i ne pušta. Naš prvi razgovor završio sam tako što mi je srce jače kucalo, on je bio jedan od razloga što sam došao u Dortmund - kaže Rojs, koji je u Borusiji od 2012. godine kada je došao iz Menhengladbaha. 

Uprkos svom javnom imidžu, Rojs kaže da Klop ume sa ljudima i da se dobro prilagođava situacijama.


- Za igrača je važno da mu trener predstavi filozofiju i svoje zamisli. Te godine je Kagava otišao u Junajted, razgovarali smo o tome na kojoj me poziciji vidi i gde mogu da napredujem. Jirgen uspeva da učini igrače boljima, njegov način rada je poseban i kada je reč o treningu i kada je reč o ličnoj interakciji - dodaje Rojs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading