ŽFK Sloga turnirom slavi pola veka istorije

Autor: I.M

Sport

18.07.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženski fudbalski klub Sloga iz Zemuna proslaviće 50 godina postojanja, a tom prilikom biće organizovan međunarodni fudbalski turnir koji će se održati od 25. do 28. jula. Pored domaćina, na turniru će učestvovati još ŽFK Crvena zvezda, ŽFK Zemun, kao i prvak Bosne i Hercegovine ŽFK Sarajevo, šampion Crne Gore ŽFK Breznica i osvajač titule iz Slovenije ŽFK Olimpija. Svečano otvaranje manifestacije održaće se u četvrtak 25. jula na stadionu FK Zemun od 15.30.

RepublikaFoto: Promo foto
Fudbalerke Zemuna

- Ovo je lepa prilika da uputimo poziv svim domaćim i stranim kompanijama koje posluju u Srbiji da razmisle o ulaganju u ženski fudbal kako bi nam pomogli u nastavku sprovođenja i ostvarivanja naših ciljeva - stoji između ostalog u saopštenju kluba.

Ciljevi Zemunki za predstojeću sezonu su najviši, pa se iz Sloge nadaju da će klub nastati da se razvija i raste shodno svojim mogućnostima u ovom trenutku.

- Naši ciljevi za ovu sezonu su da pokušamo da osvojimo titulu u predstojećem prvenstvu 2019/20 i samim tim obezbedimo ulazak u grupnu fazu evropskog takmičenja Lige šampiona, kao i osvajanje trofeja u Kupu Srbije. Ovi uspesi bi doprineli jačanju ženskog fudbala u Beogradu i Srbiji, što bi bila motivacija da se deca svih uzrasta aktivno uključe u bavljenje sportom - poručuju na kraju iz ŽFK Sloga iz Zemuna, koji je prvi registrovani ženski fudbalski klub u Srbiji. U bogatoj istoriji Sloga je pet puta bila prvak države i osvojila isto toliko trofeja u Kupu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading