Kone rasplakao Poljud: Poluamaterski klub išamarao Hajduk i eliminisao ga na startu kvalifikacija za LE!

Autor:

Sport

18.07.2019

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blamaža i šamarčina kakvu Poljud ne pamti. Hajduk je posle pobede od 2:0 na Malti u prvom meču u revanšu pred svojim navijačima poražen od poluamaterske Gzire sa 3:1 i tako završio učešće već na startu kvalifikacija za LE.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Poljud se odavno nije ovako potresao

Ništa nije slutilo na epsku bruku hrvatskog fudbala, pošto je Hajduk u 7. minutu poveo golom Žradija.

Ipak, u drugom poluvremenu razgoropadio se napadač Gzire Hamed Kone, koji je postigao dva efektna gola. Prvo je Džeferson doneo poravnanje u 57. minutu, da bi desetak minuta kasnije Kone izveo neverovatne makazice i savladao nemoćnog golmana Hajduka.

Falio je Maltežanima još samo jedan gol, ali je vremena bilo sve manje. Međutim, sjajni Kone nije odustajao, pa je sa još jednim strahovitim udarcem duboko u nadoknadi postigao drugi gol na meču za veliko slavlje na terenu Poljuda i prolaz u narednu rundu takmičenja.

Po završetku meča besni navijači Hajduka pojavili su se na terenu gde su hteli da linčuju svoje fudbalere, ipak veći incident je nekako izbegnut.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading