Madridski derbi za ponajboljeg fudbalera Totenhema!

Autor:

Sport

19.07.2019

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se već mesecima pisalo kako je fudbaler Totenhema Kristijan Eriksen na pragu prelaska u Real Madrid, do transfera nije došlo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Real Madrid - Atletiko Madrid

Prošlog leta Spursi su tražili čak 150 miliona evra  "kraljevskom klubu" za njega, što je procenjeno kao nerealna cena, pa se od kupovine privremeno odustalo. Međutim, i posle toga zainteresovanost je postojala, pa se s razlogom očekivalo da se transfer završi u ovom prelaznom roku, kada je klub iz Londona snizio cenu obeštećenja na 70 miliona evra.

Razlog zašto Danac još nije došao je to što trener Zinedin Zidan želi Pogbu, a ne njega, što želi da iskoristi gradski rival Reala, Atletiko i tako ga dovede u svoje redove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijan Eriksen

Eriksen je zapravo rezervna varijanta za "Jorgandžije", ukoliko ne uspeju da dovedu Džejmsa Rodrigeza. Kolumbijac je ugovor vezan za Real Madrid, koji je pre za to da on pojača Napoli, a ne Atletiko, što je sasvim očekivano, tako da pitanje je kako će se završiti ta saga.

Atletiko će platiti 70 miliona evra za Eriksena, koliko traži Totenhem, što do ovog prelaznog roka nije bila praksa, da se troši toliki novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading