Zvezda juri HET-TRIK

Autor:

Sport

20.07.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicom Voždovac-TSC sinoć je startovala Linglong Superliga Srbije, tačno dva meseca nakon završetka prethodnog šampionata, u kojem je Crvena zvezda odbranila titulu. Administrativnim putem timu sa Marakane dodeljen je i pehar iz 1946. godine, pa su tako izabranici Vladana Milojevića došli do 30 naslova državnog prvaka. Crveno-beli, čiju je vrednost igračkog kadra specijalizovani nemački sajt Transfermarkt procenio na 52,85 miliona evra, glavni je favorit da dođe i do treće uzastopne titule.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

PARTIZAN OPET U IGRI

Za razliku od prethodne sezone kada je Radnički bio drugi, za očekivati je da glavni rival crveno-belima bude Partizan, čija vrednost je 29,18 miliona evra. Novi kapiten srpskog šampiona Marko Marin (30) uveren je da će se u maju opet slaviti titula na Marakani.

- Biće uzbudljiva sezona, ali naš cilj se zna - da ponovimo uspeh iz prethodne. Verujem da ćemo opet izgledati moćno i da ćemo prvenstvene uspehe nadograditi ulaskom u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Svejedno nam je ko će da nam gleda u leđa u prvenstvu, da li Partizan, Radnički ili neko treći - optimista je najskuplji igrač Superlige (pet miliona evra).

KINEZI SE ISPRSILI

Koliko će biti teško skinuti Zvezdu sa trona, govori i to da je čak osam od 10 najskuplje procenjenih igrača Superlige upravo iz redova crveno-belih, dok su preostala dvojica iz redova crno-belih. U novom šampionatu Srbije igraće čak 80 stranaca, što čini 17,4 odsto od ukupnog broja registrovanih fudbalera u elitnom rangu. Novina je da od ove sezone neće biti podele bodova u plej-ofu i plej-autu.

"Linglong", kineska fabrika za proizvodnju automobilskih guma, za trogodišnje generalno sponzorstvo domaćeg prvenstva platiće 1,2 miliona evra, a pravo na direktne prenose i dalje ima Arena sport.

KVOTE ZA ŠAMPIONA

C. zvezda 1,50

Partizan 3,00

Radnički 25,00

Čukarički 25,00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading