Ikardi odbio slavnog premijerligaša!

Autor:

Sport

20.07.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama oko Mauria Ikardija se nastavlja...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi i Vanda Nara

Prošle godine jedan od najtraženijih napadača postao je igrač za koga nije stigla nijedna ozbiljna ponuda zbog svog ponašanja i svega što je "zakuvala" njegova supruga i agent Vanda Nara, zbog čega su Interovi rukovodioci rešili da samoinicijativno krenu u akciju i pokušaju da udome Argentinca. 

Tako je ove večeri odjeknula jako vest da je Inter poslao zvaničnu ponudu Arsenalu i tražio direktnu trampu Mauro Ikardi – Pjer Emeri Obamejan, ali je Argentinac u startu odbio mogućnost selidbe u London i rekao je glasno – NE.

Ikardi je izostavljen iz takmičarskog tima i ekipe koja je otišla u Aziju na pripreme, pa samostalno trenira i radi u Italiji, a milanska kuća Sport Medijaset tvrdi da Argentinac odbija bilo kakav kontakt s čelnicima kluba i priču o eventualnom produžetku saradnje jer želi da ide u Juventus. Međutim, Dami se ne žuri i navodno će čekati kasni avgust kako bi Ikardijeva cena dodatno pala.

Napoli i dalje ostaje potencijalna destinacija za Ikardija, ali samo pod uslovom da bude dostupan za 60.000.000 evra, koliko je procenjeno da Argentinac sada vredi. Atletiko se, bar u ovom trenutku, više ne pominje kao opcija pošto su u napadačkoj rotaciji Dijego Kosta, Alvaro Morata, Ivan Šaponjić i Žoao Feliks iako 126.000.000 evra plaćeni tinejdžer nije klasična „devetka“, a tu je i zaboravljeni Nikola Kalinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading