Borjan ušao u istoriju Crvene zvezde!

Autor:

Sport

21.07.2019

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde Milan Borjan uspeo je da sačuva mrežu crveno-belih u meču prvog kola Superlige Srbije protiv Javora, što je bio ukupno njegov 50. meč bez primljenog gola

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milan Borjan

Zvezda je pobedom počela odbranu titule, slavivši protiv Javora sa 2:0.

Borjan je u crveno-belom dresu odigrao 95 utakmica, a na više od pola je uspeo da sačuva mrežu svog tima.

- Lep podatak i ogromna čast za mene. Znamo da su među stativama crveno-belih stajala velika imena, a sada sam i ja na svojevrstan način ušao u istoriju kluba. Mnogo puta sam do sada rekao da braniti u Crvenoj zvezdi ima posebnu težinu. Golman mora da bude koncentrisan 90 minuta, nekada protivnici imaju samo po jedan šut na gol i tada je pravovremena reakcija najvažnija. Drago mi je što je iza mene 50 utakmica bez primljenog gola, a uveren sam da će ih biti još više u budućnosti. Nije to samo moja zasluga, već cele ekipe. Igramo odlično kao tim, kompaktno i napadamo i branimo se svi kao jedan - rekao je Borjan.

Crveno-bele u nastavku sezone očekuje prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading