Ohrabrujuća poruka Tošića: Bićemo sve bolji!

Autor:

Sport

22.07.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utakmici I. kola Linglong Tire Superlige Srbije Partizan je na gostujućem terenu savladao ekipu Inđije rezultatom 0:1 (0:1). Strelac za crno-bele bio je Zoran Tošić (27. minutu) koji pored Umara Sadika i Sejdube Sume iznosi svoje utiske posle odigrane utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić

- Sve pohvale za ekipu Inđije. Ne srećemo baš često u okviru naše lige ekipu koja želi da igra fudbal i nadigrava se. Nekada se to završi kao protiv nas, ali je to pravac u kojem bi svi trebali da razmišljaju.

Tvoj gol u 27.minutu, asistencija Sume i još nekoliko neiskorišćenih prilika za Partizan?

- Lepa akcija, Suma je odlično prošao i asistirao. Imali smo dosta šansi u poluvremenu, šteta što ranije nismo obezbedili veće vođstvo i mirnije završili utakmicu.

Šta Partizan mora da popravi u igri, da li se tek tempira forma?

- Tek je početak prvenstva, nismo još maksimalno pripremljeni. Ove prve utakmice su uvek najteže jer su takmičarske, bodovi se lako gube, a tek ulazimo u njih posle perioda priprema na kojima se radi po drugom modelu. Sigurno da ćemo izgledati bolje kako vreme bude odmicalo.

Rekla bih da ste Suma i ti u nekoliko navrata lepo sarađivali. Kako bi ocenio njega i novajliju Sadika?

- Kao što sam rekao bila je to lepa akcija koja je rezultirala golom.Verujem da ćemo i dalje dobro sarađivati i da će Suma biti jedan od nosilaca naše igre. Sadik je još u fazi privikavanja i upoznavanja.
Danas je imao nekoliko lepih poigravanja i šansi, ali doći će i golovi.

U sredu nas očekuje prva utakmica 2.kola Lige Evrope. Partizan igra sa ekipom Connah’s Quay Nomads FC?

- Očekivali smo odlazak u Škotsku, ali idemo u Vels. Znamo kako treba igrati sa ostrvskim ekipama. Spremni smo za utakmicu i uveren u pozitivan rezultat.

RepublikaFoto: Starsport

- Prva utakmica u prvenstvu je uvek teška. Ovog puta smo dobro odigrali i uzeli odmah u startu tri boda.
Bila je velika vrućina i uopšte nije bilo lako ni meni ni saigračima u prvom poluvremenu,ali kako je vreme odmicalo mogu biti zadovoljan i svojom igrom posle dugo vremena. U meni postoji želja za napretkom i drago mi je da se to već vidi na terenu.
Što se tiče Sadika nikada nije lako odigrati prvu utakmicu jer su očekivanja velika, a svakom igraču je potreban period adaptacije od lige, terena, koncepcije…Trudi se, veruje u sebe i dobar je momak što je itekako važno. Što se tiče ekipe kojoj idemo u LE još uvek nismo radili video analizu, ali ono što je sigurno da će zavisiti od nas, naše želje i stava za prolaz dalje – zaključuje Suma.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading