Baš ga neće: Jović krenuo od starta, ali izašao posle samo 16 minuta!

Autor:

Sport

24.07.2019

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović je po prvi put od dolaska u Real Madrid dobio šansu da nastupi od prvog minuta i to na utakmici protiv Arsenala. Ipak, srpski napadač će ovaj meč ubrzo zaboraviti, jer ga je završio posle samo 16 minuta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Košmaran početak karijere srpskog reprezentativca u Realu. Fudbaleri Reala i Arsenal odigrali su 2:2 u meču internacionalnog Kupa šampiona u SAD, a "kraljevski klub" je na kraju ipak slavio nakon boljeg izvođenja penala - (3:2). 

Jović je igrao od starta, ima dve solidne šanse, a onda se već u 16. minutu preseio na klupu pored rezervista.

Razlog nije bila njegova loša igra ili povreda - problem je napravio neoprezni Naćo koji je u devet minuta "zavio svoj tim u crno", dobio je crveni karton.

"obdžije" su inače vodile 2:0 golovima Lakazeta iz penala i Obamejanga u 24. minutu. Ali, vbratili su se Madriđani iz rezultatskog deficita. Arsenal je završio prvo poluvreme sa desetoricom, u 40. minutu je i Papastatopulos morao napolje zbog dva žuta, a Madriđani su iskoristili brojčani egal da prokrenu utakmicu.

Geret Bejl bio je centralna figura utakmice u nastavku. Zidan mu je pružio šansu, a Velšanin se odužio golom u 56. minutu, a Asensio je  samo tri minuta kasnije doneo poravnanje.

Meč je završen rezultatom 2:2, a nakon penala Real je odneo pobedu pošto su precizni sa "kreča" bili Isko, Varan i Vinisijus, ne i Bejl koji je promašio prvi udarac. Na drugoj strani pogodili su Nelson i Saka, a promašili Džaka, Naćo Monreal i Barton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading