Ostojić: Ljudi, nema šale sa konobarima iz Velsa!

Autor:

Sport

25.07.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana večeras počinju kvalifikacije za Ligu Evrope u Rilu, gde ih u 2. kolu očekuje duel sa velškom ekipom Konahs ki (19.30 RTS).

RepublikaFoto: Starsport
Bojan Ostojić

Poluamaterska ekipa Konahsa šokirala je u 1. kolu škotski Kilmarnok, pa je opuštanje zabranjena tema u taboru "parnog valjka". Toga je svestan i jedan od najiskusnijih Bojan Ostojić (35), koji upozorava da ne sme biti problema sa timom u kojem igraju momci kojima fudbal nije glavno zanimanje.

Savo: Nastojaćemo da izbegnemo tuču protiv Velšana

- Ljudi, ne smemo da se zezamo! Ne volim što ih nazivaju menadžerima, konobarima, inženjerima. Izbacili su ozbiljnu ekipu i pokazali kvalitet - upozorava stameni štoper.

Ostojić je svestan da domaćin gaji stil igre sa mnogo trčanja, vazdušnih duela i grubosti. Shodno tome, njega i drugove očekuje puno posla.

- Moramo da uzvratimo na njihovu grubu igru ako mislimo da prođemo. Moramo da budemo koncentrisani, strpljivi i veoma oprezni - poručuje popularni Ostoja.

Šef stručnog štaba Savo Milošević (45) takođe očekuje težak meč.

- Nastojaćemo da izbegnemo tuču, ne zato što se plašimo, već zato što želimo da igrom izbegnemo startove - istakao je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading