Neviđeno: Jedan kanal prenosi sva tri revanša srpskih klubova u Evropi!

Autor:

Sport

26.07.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde, Partizana i Čukaričkog sledeće sedmice igraju revanš mečeve svojih utakmica 2. kola evropskih kvalifikacija, a navijače ovih timova može da raduje podatak da će utakmice voljenih klubova direktno biti prenošeni.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa večitog derbija

I to sve tri na istom kanalu - prvom programu Radio Televizije Srbije (RTS 1), saznaje Telegraf!

RTS 1 će najpre u sredu prenositi duel iz Finske, gde Zvezda brani 2:0 protiv Helsinkija. Meč je zakazan za 18 časova. Podsetimo, strelci u prvom duelu 2. kola kvalifikacija za LŠ su bili Ričmond Boaći i Milan Pavkov.

Istog dana, samo od 20.45 minuta, RTS 1 će prenositi revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Čukaričkog i Moldea. Brđani su u prvom meču uspeli da odole i donesu kući 0:0.

RepublikaFoto: FK Čukarički
Fudbaleri Čukaričkog

Dan kasnije, dakle u četvrtak od 21 čas, kamere pomenute televizije će biti postavljene u Humskoj gde Partizan igra revanš 2. kola kvalfikacija za LE protiv Konahsa. U Velsu je bilo 1:0 za crno-bele golom Aleksandra Šćekića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading