Povređen Jović, dva crvena i deset komada na meču madridskih velikana

Autor:

Sport

27.07.2019

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luki Joviću nikako da krene u dresu Real Madrida. Još jedna košmarna utakmica za srpskog napadača koji je počeo meč protiv Atletiko Madrida, a onda sa klupe zbog povrede nastavio da gleda kako "jorgandžije" gaze Real koji je deklasiran sa 7:3

Fudbaleri Diega Simeonea poigravali su se sa igračima Zinedina Zidana. Bilo je tužno gledati kako gaze renovirani tim Reala, osnažen pojačanjima od oko 300 miliona evra. Ali, ni to nije pomoglo "los blankosima", koji ne pamte ovakvu bruku.

Atletiko je poveo već u prvom minutu golom Diega Koste. Najskuplje pojačanje u istoriji kluba, Žoao Feliks, duplirao je  prednost u osmom minutu na asistenciju Saula, a do poluvremena Korea i Kosta dva puta su pogađali mrežu nemoćnog Kortoe, pa je na poluvremenu na semaforu pisalo 5:0 za Atletiko. 

Zidan je na startu drugog poluvremena uveo Navasa,Karvahala i Vaskeza, ali već u 51. Kosta je četvrtim pogotkom nastavio da ponižava gradskog rivala. 

Na 1:6 je smanjio Naćo osam minuta kasnije, međutim brzo je uzvratio Vitolo i postigao sedmi pogodak. Do kraja su "kraljevi" uspeli malo da ublaže poraz i to preko Benzeme iz penala i Hernandeza. Ali, bruku nisu uspeli da izbegnu.

Inače, Kosta je i ovaj meč odigrao u svom maniru. Osim četiri pogotka zbog međusobnog naguravanja i fizičkog sukoba u 65. minuti isklučeni su on i Karvahal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading