Mihailović je jači od ZVERI

Autor:

Sport

27.07.2019

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Lacija i bivši reprezentativac Italije, Frančesko Ačerbi, imao je kancer testisa, pa je napisao poruku za srpskog trenera Sinišu Mihajlovića, koji boluje od akutne leukemije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Strateg Bolonje je nedavno završio sa prvom serijom hemoterapije i ovih dana odmara kod kuće, odakle pokušava da isprati šta rade njegovi igrači na pripremama u Kelnu.

Ačerbi je poslao poruku Mihajloviću, kako bi mu pružio podršku, ali i podelio i lično iskustvo u borbi protiv raka. Ačerbi je imao kancer testisa. Srećom, uspeo je da izađe na kraj sa teškom bolešću, nastavio je karijeru i sada 31-godišnji štoper igra za Lacio.

- Napisao sam poruku za Mihajlovića i poželeo sam mu puno sreće. Ne sme da odustaje, mora da ima snage i hrabrosti da prođe kroz ovu tešku fazu. Siguran sam da je Mihajlović neko ko je dovoljno jak. Rekao sam mu šta mislim o toj bolesti koju ima i objasnio mu da mora da živi u miru, da uvek bude pozitivan i da se ponaša kao da nema leukemiju. Iako smo svi svesni da je to jedna jako ružna zver - kazao je Ačerbi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading