Oni pune kasu Partizana: Trener Seltika "pikirao" dvojicu defanzivaca crno-belih!

Autor:

Sport

27.07.2019

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Seltika Nil Lenon gledao meč između Partizana i Konahs Kija (1:0) u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nil Lenon - Trener Seltika

Lenon je posle meča razgovarao, kako prenosi Telegraf, sa defanzivcem Partizana Strahinjom Pavlovićem, a raspitivao se i za Nemanju  Miletića. 

Nil, kako navodi pomenuti izvor, došao je da vidi mladog igrača crno-belih i bio je zainteresovan da čuje kako Pavlović razmišlja u ovom trenutku, ali je tokom razgovora upitao Pavlovića o statusu Miletića, koji mu se takođe veoma svideo.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

Razlog zbog čega Nil traži pojačanje u defanzivnoj liniji je transfer univerzalca Seltika, mladog Kirana Tirnija u redove Arsenala, koji je, prema pisanju medija na Ostrvu, ušao u fazu finalizacije i ostalo je samo da se reši način isplate. Pominje se obeštećenje od čak 25 miliona funti.

Partizan za Pavlovića traži između 6.000.000 i 8.000.000 evra, a za Miletića 1.500.000 evra. što ne predstavlja problem za. Ipak, Telegraf ističe da prioriteti mlađeg fudbalera u ovom trenutku nisu vezani za Škotsku, već za neke druge sredine u Evropi, ukoliko do prodaje uopšte i dođe.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Nemanja Miletić

Sa druge strane, Miletić, iako ga je trener Savo Milošević označio kao fudbalera koji uz Sašu Zdjelara mora da ostane u timu i nije na prodaju, ipak ima "zeleno svetlo" da napusti crno-bele, unovči dobru minulu sezonu i činjenicu da se jedini iz Humske domogao A reprezentacije Srbije. Naravno, u slučaju da ponude zadovolji i defanzivca i klub.

Upućeni kažu da su oba Partizanova igrača oduševila Nila, pre svega, fizičkim predispozicijama, koju su možda i najbitniji faktor u ostrvskom fudbalu, pa nije isključeno da se prijateljski razgovor pretvori u poslovnu saradnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading