Marinov problem je upala!

Autor:

Sport

28.07.2019

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je odradila posao protiv niškog Radničkog. Nisu crveno-beli blistali, ali su bez muke osvojili tri boda i nastavili da dižu formu pred krucijalan evropski period. Trener Vladan Milojević odlučio je da pred put u Helsinki odmori prvog napadača Ričmonda Boaćija i najboljeg igrača tima Marka Marina.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Marko Marin

Tandem aduta srpskog šampiona gledao je meč iz lože stadiona Rajko Mitić.... Istina nekadašnji reprezentativac Nemačke je propustio i trening pred susret sa Radničkim, ali alarmi straha se nisu upalili u Ljutice Bogdana.

Kako se može čuti Marin je odmarao više iz predostrožnosti, jer je imao problema sa upalom mišića. Da je Crvena zvezda imala na repertoaru važniji meč nema sumnje da bi Marko Marin zauzeo mesto u timu.

Ovako, Vladan Milojević je odlučio da ga odmori iz preventive kako bi Zvezdin maestro u dobrom raspoloženju, lišen i najmanjeg bola, dočekao revanš sa Helsinkijem koji je na programu u sredu.

Crvena zvezda put Finske kreće u utorak u prepodnevnim časovima. Očekuje se da na spisku putnika bude i oporavljeni španski internacionalac Horhe Kanjas. Bivši član PAOK-a je imao obećavajući start protiv Radničkog iz Niša.

Demonstrirao je vrlo dobre tehničke mogućnosti, ali je pred njim ozbiljan period dokazivanja. Očekivanja javnosti su velika. Kanjas bi morao da nadomesti odsustvo Jovičića, i pokaže se u pravom svetlu kada bude bilo najvažnije. A to je u potencijalnim mečevima protiv Kopenhagena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading