(VIDEO) LIGA ŠAMPIONA: Pavlovićev het-trik oduvao Sutjesku sa Kipra, Ivićev Makabi ispao!

Autor:

Sport

30.07.2019

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Apoela prošli su u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona zahvaljujući pobedi na svom terenu protiv Sutjeske iz Nikšića sa 3:0. Sva tri gola postigao je nekadašnji reprezentativac Srbije Andriji Pavloviću.

RepublikaFoto: instagram.com/andrija_pavlovic
Andrija Pavlović

Šampion Kipra potvrdio je pobedu od 1:0 u Nikšiću i tako na odličan način u Nikoziji utabala put ka trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Junak pobede Apoela bio je povremeni reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač Čukaričkog Andrija Pavlović koji je postigao sva tri gola za svoj tim. Pogađao je u 13. minutu pa 25. i za konačan rezultat u 66. Do 71. minutu igrao je i doskorašnji štoper Crvene zvezde Vujadin Savić.

Makabi iz Tel Aviva nije bio tako uspešan pa je eliminisan od rumunskog Kluža. Posle poraza na gostovanju od 1:0, ekipa našeg trenera Vladimira Ivića odigrala je samo 2:2 u Izrealu pa će takmičenje nastaviti u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Ivić

Takođe, škotski šampion Seltik posle 5:0 protiv Nome Kaljua iz Estonije na svom terenu, slavio je i na gostovanju sa 2:0 i tako potvrdio plasman u narednu fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading