Milošević ne odustaje: Zamalo završio u redovima portugalskog šampiona, a sada je na pragu Partizana!

Autor: Telegraf

Sport

30.07.2019

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je rešio da ispuni želju treneru Savu Miloševiću i angažuju srpskog igrača koji igra u Portugaliji, Nikolu Maraša. Prva zvanična ponuda crno-belih za centralnog defanzivca otišla je iz Humske na adresu Čavesa.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Maraš

Crno-beli su u pismenoj depeši Portugalcima  zatražili otkup fudbalera, nudeći za njega određenu svotu novca i procente od dalje prodaje,  saznaje "Telegraf". 

To praktično znači da je Partizan targetirao Maraša kao prvu opciju u prelaznom roku i da će klub iz Humske učiniti sve da ispuni želju treneru Savu Miloševiću.

Čaves nema nameru da koči Maraša u izboru nove sredine, ali isto tako nema nameru ni da ga pusti za džabe, već želi da vrati bar deo uloženog novca. Jer, svojevremno je portugalski klub isplatio Radu 400.000 na ime obeštećenja za igrača i obavezao se da će dodatno isplatiti i 30 odsto od dalje prodaje.

Ta činjenica u velikoj meri komplikuje namere Partizana, jer je jasno da će Čaves "tvrdo" pregovarati, ali zvanična ponuda otkriva opredeljenje crno-belih da su spremni na borbu za “opciju broj jedan” u defanzivnoj liniji tima.

RepublikaFoto: fkpartizan

Nikola Maraš je rođeni Beograđanin i, interesantno je, deo fudbalskog školovanja je prošao baš u Partizanu, a deo u Radu, gde je potpisao i prvi profesionalni ugovor.

Igrao je na Banjici ukupno sedam godina (četiri u prvom timu), postao kapiten, da bi u avgustu 2017. godine prešao u pomenuti portugalski Čaves.

Ubrzo se nametnuo u pomenutom klubu, pa je ime počelo da mu se vezuje čak i za slavnu Benfiku, ali do realizacije transfera u Lisabon ipak nije došlo. Maraš je inače bio i član omladinske i mlade selekcije Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading