Poketino besan: Ništa se ne pitam oko Totenhemovih transfera!

Autor:

Sport

31.07.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Premijer ligi su treneri tradicionalno zaduženi i za transfere uz direktore, zbog čega se njihova funkcija i ima naziv "menadžer".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Međutim, to nije slučaj sa Maurisiom Poketinom u londonskom Totenhemu.

Početkom meseca Totenhem je za klupski rekord doveo igrača Liona Tangija Ndombelea, što je bio tek drugi igrač koga je londonski klub kupio od januara 2018. godine.

- Ne znam ništa o situaciji mojih igrača - rekao je Poketino, preneli su danas britanski mediji.

Kada je Poketino produžio ugovor sa Totenhemom 2016, njegovo zvanje promenilo se iz glavni trener u menadžer, a on je tada rekao da se sa tim slaže i "da će to biti dobro za sve".

Poketino je u maju 2018. potpisao novi petogodišnji ugovor. On je nedavno rekao da bi bilo glupo da ostane u klubu ako uprava očekuje sličan nivo uspeha bez promena načina vodjenja kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn

Argentinac je prošle sezone predvodio ekipu do finala Lige šampiona i četvrtog mesta u Premijer ligi.

- Ne želim da otvorim novo poglavlje bez plana, bez jasne ideje - rekao je trener Totenhema.

Posle pobede nad Real Madridom od 1:0 na turniru u Minhenu golom Harija Kejna, Poćetino je izbegao pitanje o transferu Denija Rouza.

- Ja samo treniram ekipu i pokušavam da izvučem najbolje od nje. Prodaj, kupuj igrače, potpisuj ugovor, ne potpisuj ugovor, mislim da to nije u mojom rukama, već u rukama predsednika Danijela Levija. Klub treba da promeni moje zvanje menadžera. Naravno ja sam trener i odlučujem o strategiji igre, ali u drugim sferama ne znam. Danas mislim da sam trener - rekao je Poketino.

Posle njegove izjave na društvenim mrežama pojavio se heštag #BackPoch, kojim su navijači podržali Poketina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading