Marka izvređala Azara!

Autor:

Sport

31.07.2019

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijski napadač Eden Azar kao da je izgubio deo svoje čarolije prelaskom u Real iz Madrida, a dokaz je i očajna predsezona kroz koju prolazi. Naime, Real još uvek čeka prvu pobedu u četiri dosadašnje pripremne utakmice, a Azara optužuju da se pojavio samo na utakmici jedino protiv Bajerna iz Minhena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Španski novinari su još na prvoj prozivci primetili da je Belgijac popunjeniji nego što je to uobičajeno, a tada su to još bila samo nagađanja „zlih" novinara.

Međutim, u susretima protiv Totenhema, Arsenala i Atletika, na kojima je bio očajan, Azar je pokazao jedino da je „debeo, izvan forme i beskoristan“.

- Azar još nije pronašao svoje mesto u ekipi Reala - konstatovao je novinar Garsija Okohoa u svom osvrtu u Marki.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

- Inače je reč o vanserijskom igraču, ali trenutno se uklapa u sivilo koje okružuje Realovu svlačionicu. Zidan ga gura na levu stranu napada, ali još nema učinak na igru tima i Real ne deluje opasno po njegovoj strani.

Oduševio je protiv minhenskog Bajerna, ali ostale tri utakmice nije se video. Jasno da ovo ne znači da neće uspeti u Realu, ali do sada još nije bio iks faktor koji je Realovim navijačima potreban - primetio je novinar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading