Ibrahimović tera Pogbu iz Junajteda!

Autor:

Sport

31.07.2019

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Los Anđeles Galaksija Zlatan Ibrahimović, koji je pre odlaska u MLS ligu nosio dres Mančester Junajteda, savetova je engleski klub da proda Pola Pogbu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

- Ako ne želi da ostane, nema smisla držati ga u timu. Pustite ga tamo gde želi da igra i dovedite igrača u klub koji želi da igra za Mančester Junajted. Zašto imati u timu igrača koji ne želi da ostane? Jasno je da neće dati najbolje od sebe i 100 ili 200 odsto mogućnosti igrajući tamo gde ne želi. U svakom slučaju, ovo nije laka situacija i Junajted mora da deluje u interesu kluba- rekao je Ibrahimović.

Francuz je na meti Real Madrida, a trener španskog velikana Zinedin Zidan nekoliko puta je između redova potvrdio da će "kraljevski" klub do kraja prelaznog roka pokušati da ga dovede na "Santjago Bernabeu".

Pogbin transfer zavisi i od sudbine Gereta Bejla, koga Madriđani žele da prodaju, dok bi "crveni đavoli" novac dobijen od transfera Francuza najverovatnije preusmerili za kupovinu Sergeja Milinković Savića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading