KOREJCI ZBOG RONALDA DIŽU TUŽBU OD 54.540.000$!

Autor:

Sport

01.08.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što je neokrnjen preživeo skandal oko silovanja, Kristijano Ronaldo je tema nove svinjarije! Ovoga puta nije direktan krivac on, već organizatori meča između najboljeg tima korejske lige i Juventusa, koji je odigran u Seulu pred 60.000 gledalaca. Svi oni očekivali su da vide jednog od najvećih fudbalera svih vremena makar na 45 minuta, ali to se nije desilo jer je Portugalac čitav meč presedeo na klupi.

Kristijano Ronaldo protiv Intera

Međutim, tako nije bilo predviđeno u najavama za ovaj spektakl, pa se sada javljaju navijači koji su pokrenuli sudski spor i traže da im se vrati 59 dolara, koliko je koštala ulaznica, plus 850 dolara za naneti duševni bol jer na terenu nisu videli Kristijana.

ISKORISTILI IGRAČA

Kako je ovih zahteva na desetine, jasno je da bi svaki od 60.000 navijača imao zakonsko pravo da naplati svoju "tragediju", pa bi visina tužbe mogla da dostigne maksimalnih 54.540.000 dolara.

- Mnogi navijači su kupili ulaznice kako bi videli Ronalda. Organizator je reklamirao utakmicu tako što je najavio da će Portugalac sigurno igrati barem 45 minuta. Kompanija je lažnim oglašavanjem iskoristila igrača, ali i prevarila navijače - kazao je advokat Kim Min-Ki, koji priprema tužbu u ime ogorčenih Korejaca i dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo na klupi tokom utakmice u Južnoj Koreji

- Do sada je nekoliko osoba podiglo tužbu, a imamo najava za još nekoliko stotina osoba - izjavio je Kim.

UTAKMICA KASNILA

Pomenuta utakmica između Ol-star tima korejske lige i Juventusa završena je bez pobednika (3:3), a njen početak je kasnio sat vremena jer su fudbaleri italijanskog velikana na dan meča doputovali iz Kine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Juventusa u Južnoj Koreji

U kompaniji koja je organizovala utakmicu objavili su da Juve nije poštovao uslove ugovora, a uprava korejske lige poslala je torinskoj "staroj dami" protestno pismo zbog kršenja ugovora. Očigledno je da će se čitav slučaj rešavati pred sudom i da će neko morati da plati za to što Ronaldo nije nastupio u Seulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading