Na "Marakani" gala: Terzić odrešio kesu, fudbaleri dobili premije!

Autor: mozzart sport

Sport

02.08.2019

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su preskočili Suduvu i Helsinki u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok ih u trećoj rundi čeka Kopenhagen. Nisu baš zadovoljni u crveno-belom taboru, ali igrači su dobili dodatnu motivaciju pred naredne izazove. Fudbaleri Zvezde su prolaskom Suduve i Helsinkija sebi obezbedili lepe premije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Oni sa najvećom minutažom dobiće po 15.000 evra za nastavak evropskog puta, prenosi "Mozzartsport".

Naravno, za plasman u Ligu šampiona obezbeđene su mnogo jače premije. Prošle godine, posle izbacivanja Salcburga, nosioci igre su dobili po 80.000 evra. Ove sezone će sigurno čelnici kluba bez sumnje obradovati igrače jačim premijama. 

Takođe, pojedinci imaju zagarantovane ozbiljne bonuse u slučaju evropskih uspeha. Još jedan motiv da zapnu i protiv Kopenhagena odigraju na ivici maksimuma.

Crveno-bele u naredne dve nedelje možda očekuju i najvažniji mečevi jesenje sezone. Na "Marakani" veruju da će trijumfom protiv Kopenhagena zakazati novu evropsku jesen u Ljutice Bogdana. A onda u plej-ofu pojuriti novu Ligu šampiona, pošto bi u slučaju prolaska prvaka danske šampion Srbije bio povlašćen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading