Braća Ilić ponovo zajedno!

Autor:

Sport

02.08.2019

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak braće Ilić u Mančester Siti na leto 2017. godine uticao je na to da se oni u jednom trenutku razdvoje, ali ih je novi transfer ponovo spojio. Ivan i Luka su danas zvanično predstavljeni kao pojačanja holandskog drugoligača Brede.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Ilić

Mladi centralni vezni igrači će u klubu koji sarađuje sa Građanima u narednoj sezoni igrati kao pozajmljeni igrači, a za Luku Ilića je ovo zapravo povratak u klub u kojem je vrlo kvalitetno igrao u prošloj sezoni, bez obzira na to što je čak četiri meseca propustio zbog povrede.

Ivan je prolećni deo sezone proveo u Zemunu, sa kojim je ispao iz lige, ali je sakupio 16 dragocenih nastupa i postigao tri gola.

Luka Ilić je zadužio dres sa brojem osam, dok je Ivanu pripala sedmica. U Bredi ne kriju zadovoljstvo njihovim angažovanjem, iako su imali problema sa papirologijom, koju su čekali nekoliko nedelja. Ali, sve je završeno na vreme, pa će Ilići moći da zaigraju na startu prvenstvene trke narednog vikenda.

- Srećni smo što smo ih doveli u klub. Ponekad nemate uticaj na određene postupke i formalnosti koje jednostavno moraju biti okončane, a koje vam oduzimaju dragoceno vreme. Srećom, sada je sve završeno i oni sada mogu u potpunosti da budu fokusirani na fudbal. U pitanju su dva talentovana igrača koje smatramo direktnim pojačanjem za tim - poručio je tehnički direktor Brede Tom van den Abele.

Breda na startu sezone narednog petka gostuje Dordrehtu od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading