Crno-beli predstavili svog Juseina Bolta: Prvi Japanac u Partizanu obećao golove i otkrio kako je dobio nadimak "Jaguar"!

Autor:

Sport

03.08.2019

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takuma Asano je prvi japanski fudbaler u istoriji Partizana! Od ovog momka se mnogo očekuje u Humskoj, a na promociji je i Savo Milošević izneo očekivanja od novajlije, koji je bio član Arsenala.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Takuma Asano zvanično predstavljen!

Japanac je poznat po brzini, pa je bilo i njegove šaljive opaske da je malo sporiji od Juseina Bolta.

- Srećan sam što sam u Srbiji i Partizanu, velika je ovo čast za mene. Svi su ljubazni, ulažete mnogo i imate velika očekivanja. Nisam stigao da razgledam grad i da se naviknem, ali ono što sam video, dopalo mi se - rekao je Asano, i u nastavku je bio potpuno iskren.

- Nisam znao ništa o Partizanu i fudbalu u Srbiji, kada sam počeo da pregovaram, onda sam krenuo i da prikupljam informacije. Pozitivno sam bio iznenađen, u smislu da su igrači veoma borbeni, postoji navijačka strastvena kultura. Uzevši to u obzir, smatrao sam da bi bilo dobro da dođem.

Šta je presudilo, iako su postojale ponude iz Nemačke i Turske?

- Najvažnije mi je sada da što više igram, kako bi mogao da se razvijam. to je presudilo. Počev od trenera Miloševića, ostalih, baš su želeli da budem ovde, dali su mi do znanja da ću biti važan u timu.

Da li obećavaš efikasnost, pošto si tražio u ugovoru određene bonuse ukoliko dođeš do 18 postignutih pogodaka?

– Naravno, moj cilj je da postignem što više golova i doprinesem što većem broju pobeda. Pored toga, želim da napredujem kao igrač.

Da li je tačno da si na jednom od merenja u Nemačkoj imao samo 0,4 sekunde slabiji rezultat od Juseina Bolta?

– Jeste, istina je. To je bilo kada sam bio u Štutgartu i to je domen u kom zaista i mogu doprinesm timu.

Otkrio je Asano kako je dobio nadimak Jaguar.

- Nadimak Jaguar sam dobio od navijača Hirošime. Prozvali su me tako i širilo se veoma brzo, a onda sam jednom pronašao zastavu na kojoj je bio jaguar. Kada sam postigao gol, uzeo sam tu zastavu da proslavim i zauzeo pozu jaguara. Od tada se nadimak ukorenio i ostao zauvek- rekao je Asano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading