(VIDEO) Momak slavnog prezimena promašio penal, Junajted savladao Milan posle penal ruleta!

Autor:

Sport

03.08.2019

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva utakmica viđena je u okviru Međunarodnog Kupa šampiona ove subote. Koplja su u Kardifu ukrstili Mančester junajted i Milan, a pobednik je na kraju rešen posle penal lutrije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda

Tokom meča, oba tima su vodila, ali je nakon 90 minuta rezultat ipak bio nerešen, 2:2 (1:1). Na kraju, pobedu je slavio engleski tim, koji nijednom nije bio neprecizan, a u junaka je izrastao David de Hea.

Poveo je Mančester junajted već u 14. minutu utakmice. Nemanja Matić je asistirao Markusu Rašfordu, a ovaj je gađao u dalji ugao i pogodio bez greške. No, nije se mnogo čekalo na reakciju Milana. 

Fabio Borini je lepo dodao do Susa u 26. minutu, a ovaj je raspalio po lopti i smestio loptu iza golmana. Rezultatom 1:1 otišli smo na pauzu.

U nastavku, Milan je došao do preokreta. Viktor Lindelef nije imao sreće da naleti na loptu koja se odbila od glavu jednog igrača italijanskog kluba, pa ju je nespretno smestio u sopstvenu mrežu. Junajted je sada morao da juri rezultat.

I uspeo je da stigne Milaneze. Ovaj put su u glavnim ulogama bili Antoni Marsijal i Džesi Lingard.

Prvi je lepo pronašao Lingarda po strani, a ovaj je lepo izbacio odbranu i plasirao loptu u mrežu za novo izjednačenje. Rezultat 2:2 ostao je na snazi sve do samog kraja, pa smo gledali penal seriju.

Tamo su se ređali pogoci jedni za drugim sve do pete serije. Tada je za Milaneze napred istupio Maldini. Šutirao je u desnu stranu, ali ga je David de Hea lepo pročitao i odbranio je taj šut.

Junajted je imao šansu sve da reši u narednom izvođenju, a to je i uradio, pošto je penal pogodio mladi Danijel Džejms.

Tako je Međunarodni kup šampiona ipak prigrabila Benfika, iako je Junajted imao šansu da to uradi pobedom nad Milanom danas, ali u regularnom delu.

No, pošto je to učinio nakon penala, nije dobio tri, već dva boda i prepustio je slavlje Portugalcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading