Partizanova pozivnica "grobarima" za Malatiju: Laganih četiri komada protiv Mačve i nova tri boda!

Autor:

Sport

04.08.2019

19:54 >> 19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred praznim tribinama stadiona u Humskoj, fudbaleri Partizana savladali su Mačvu iz Šapca sa 4:0 u poslednjoj utakmici trećeg kola Linglong Tire Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Radost fudbalera Partizana

Crno - beli nisu igrali u najjačoj postavi večeras jer su na klupi ostali Zoran Tošić, Umar Sadik i Rajko Brežančić, dok Đorđe Ivanović nije bio ni u protokolu.

Partizan je poveo pogotkom mladog Filipa Stevanovića koji je u maniru iskusnog igrača realizovao šansu koju mu je stvorio Aleksandar Lutovac. Stevanović se samo poklonio i glavom sa pet metara prevario Puletića posle sjajnog centaršuta sa desne strane.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Ožegović

Savini momci su već na poluvremenu imali dva gola prednosti jer je u 42. minutu golmana Puletića savladao Ognjen Ožegović. Odlično je Urošević ubacio loptu sa levog boka i sigurna realizacija glavom špica crno-belih, koji je uhvatio Puletića na krivoj nozi.

Samo četiri minuta drugog poluvremena, crno-belima je bilo dovoljno za 3:0. Ožegović je istrčao kontru, izdržao duele sa Mijailovićem, a onda uposlio saigrača iz Gvineje, kome nije bilo teško da sa desetak metara  pogodi praznu mrežu.

Konačan rezultat je u devedesetom minutu postavio Umar Sadik, ovo je bio njegov prvenac u dresu crno - belih u zvaničnim utakmicama.

Partizan je upisao novu pobedu, dok gosti još uvek čekaju trijumf u novoj sezoni prvenstva Srbije.

Crno - beli u narednom kolu gostuju Napretku, a Mačva putuje u Ivanjicu na noge Javoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading