Trener Kopenhagena samouveren: Imamo sve što nam treba da pobedimo Zvezdu!

Autor:

Sport

05.08.2019

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Kopenhagena Stole Solbaken rekao je da očekuje težak meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde da u Beogradu, kao i da je srpski šampion nezgodan protivnik, naročito na domaćem terenu.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Kopenhagena

Duel između Crvene zvezde i Kopenhagena na programu je u utorak, a crveno-beli ulaze u taj meč posle poraza od Helsinkija u revanšu drugog kola. 

- Biće teško, ali ne i nemoguće. Šanse su 50-50 na oba naša meča. Oni su veoma jaki, naročito u Beogradu, gde njihovi navijači prave paklenu atmosferu. Pod njihovim uticajem kvalitet gostiju na terenu opadne. Cilj nam je da ostanemo u igri po povratku u Kopenhagen. Na domaćem terenu prikazujemo odlične partije, navijači nam daju snagu i sposobni smo da napravimo mnogo toga- rekao strateg Danaca.

On je istakao i šta bi mogao da bude ključni momenat u drugom meču u Kopenhagenu.

- Rekao bih da smo u potpunosti spremni za duele sa Crvenom zvezdom. Ako na to dodamo i podršku i energiju naših navijača, onda imamo sve što nam treba. Mislim da bi to moglo da bude glavno oružje protiv tima iz Beograda- zaključio je Sulbaken.

Ukoliko tim Vladan Milojevića prođe u četvrto kolo, za mesto u grupnoj fazi boriće se protiv Jang Bojsa. 

Crvena zvezda i Kopenhagen igraju u utorak od 20 časova i 45 minuta, na stadionu "Rajko Mitić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading