Ben preskače Kopenhagen?

Autor:

Sport

06.08.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda bi mogla da bude značajno oslabljena pred meč sa Kopenhagenom.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

El Fardu Ben, iskusni krilni napadač crveno-belih, je "pod velikim znakom pitanja", prenosi "Mozzart sport".

Taj portal navodi da će Vladan Milojević odluku o tome da li će Ben nastupiti na meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona biti donesena pred sam meč.

Razlog potencijalnog izostanka Bena je povreda mišića koju je osetio u revanšu prethodne runde protiv Helsinkija. Zvezda u međuvremenu nije igrala utakmice, a Ben je trenirao smanjenim intenzitetom.

Kao glavni kandidat da "uskoči" umesto Bena u startnih 11 navodi se Aleksa Vukanović, koji bi po prvi put u "crveno-beloj" karijeri dobio priliku da od prvog minuta odigra neki od važnijih mečeva.

Za Benovu poziciju bori se i Milan Jevtović, koji bi ipak mogao da ostane na klupi pošto nije u pravoj meri iskoristio šansu koju je dobio u Finskoj, kada je startovao ispred Ivanića.

Još jedna zanimljivost dolazi na poziciji desnog beka. Filip Stojković izgleda da neće biti ni u protokolu za meč sa Kopenhagenom, prenosi isti portal.

Stojković se nalazi u lošoj formi i bio je glavni krivac za poraz Zvezde u Helsinkiju, a na njegovo mesto bi, kao i prema našim očekivanjima, trebalo da "upadne" Marko Gobeljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading