VUKIĆEVIĆ RADI ZA KOLJAČE SRBA

Autor:

Sport

08.08.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana Dejan Vukićević (51) pregazio je preko svih srpskih žrtava na Kosmetu postavši trener kluba sa teritorije samoproklamovane države Kosovo. On je postao šef stručnog štaba Feronikelija, kluba iz Glogovca, čiji stadion nosi ime "Redžep Redžepi", po bivšem asu tog tima i istaknutom članu ozloglašenog OVK, kog je srpska vojska likvidirala u februaru 1999. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Vukićević

Vukićević je od 1994. do 1997. nastupao za crno-bele, a od srpskih klubova trenirao je Vojvodinu i Borac iz Čačka. To ga nije sprečilo da potpiše za koljače Srba, a u razgovoru za Srpski telegraf poručio je da ne vidi ništa sporno u tome, da je pacifista i da ga politika ne zanima.

- Žao mi je što su prvobitne reakcije bile takve. Ako sam nekog iziritirao, ja se izvinjavam. Ali ja se bavim sportom, 10-12 godina slušam neke prazne priče oko angažmana i da ne dužim oko toga. Predsednika Feronikelija znam jako dugo, čovek živi u Budvi. Navikao sam na udare, ali mi koji se bavimo sportom moramo da povlačimo određene korake. Ako se ljudima koji se bave krupnim biznisom ne pravi problem, zašto onda da mi ne gradimo mostove saradnje - rekao je Vukićević za Srpski telegraf i dodao:

- Moji prijatelji me razumeju, važan mi je i finansijski momenat. Radi se i o prvaku države, a već sada razmišljam o prijateljskom duelu protiv Milana u subotu. Ja sam pacifista i sportista. Politika me ne zanima. Na političarima je da izgrade ambijent koji će narodima omogućiti da žive u miru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tomislav

08.08.2019 06:32

Ovaj izrod i nesoj radi za koljače Srba jer nema ko da mu oduzme strpski pasoš i nema ko da mu presudi za zločin izdaje!